Νέα παρέμβαση από τους Πολίτες Ενάντια στα Χαράτσια Άρτας

Παρέμβαση στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου οι Πολίτες Ενάντια στα Χαράτσια Άρτας. Σε πρώτη φάση «πάγωσαν» οι εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, που είχαν εκδοθεί, για όσους συμμετείχαν στα ομαδικά εξώδικα. Νεότερη ενημέρωση από την πλευρά του τοπικού καταστήματος της ΔΕΗ θα υπάρξει τη Δευτέρα.

Σε δελτίο τύπου αναφέρουν:

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ , για να διαμαρτυρηθούμε για την απρόσμενη και αιφνιδιαστική εξέλιξη της έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης σε συμπολίτες μας που πλήρωσαν μεν τον λογαριασμό του ρεύματος, αλλά δεν πλήρωσαν το χαράτσι.
Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνει αυτή την ενέργεια παράνομη και αντισυνταγματική δεν ήταν αρκετή για να τους σταματήσει.
Η γνωστοποίηση προς την ΔΕΗ με εξώδικο ότι το ρεύμα έχει πληρωθεί, δεν ήταν αρκετή για να τους σταματήσει.
Ελπίζουμε ότι η σημερινή κινητοποίηση και η διαμαρτυρία του κόσμου θα είναι αρκετή και δεν θα χρειαστεί να υπάρχει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της κίνησης «Πολίτες Ενάντια στα Χαράτσια» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα γραφεία της ΔΕΗ και ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν με σταυρωμένα χέρια την απαράδεκτη αυτή μεθόδευση..
Οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι πιθανώς να υπήρξε αβλεψία και δεσμεύτηκαν ότι θα προωθήσουν προς τους ανωτέρους τους, στα Γιάννενα και στην Πάτρα, το θέμα της διασταύρωσης των στοιχείων των καταναλωτών πριν τις διακοπές ηλεκτροδότησης.
Εάν όμως μέχρι τότε, έρθει συνεργείο για να κόψει το ρεύμα σε συμπολίτη μας που έχει συμπεριληφθεί σε εξώδικο, να πάρει επί τόπου τηλέφωνο τον διευθυντή της ΔΕΗ Κ. Νταλιάνη, στο τηλ: 2681027390 ή να επικοινωνήσει με τον προϊστάμενο του καταστήματος εμπορίας κ. Ματσίρα και να αναφέρει ότι έχει πληρώσει την οφειλή του προς τη ΔΕΗ και το έχει γνωστοποιήσει στην εταιρεία με εξώδικο.
Καλούμε τη ΔΕΗ Άρτας να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων περιοχών, όπου τα γραφεία της ΔΕΗ δέχονται την πληρωμή του λογαριασμού μόνο του ρεύματος, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοιες… «αβλεψίες»
Όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή του κόσμου στα ομαδικά εξώδικα και στις άλλες ενέργειες είναι απαραίτητη για να διασφαλιστούν από πιθανές διακοπές ηλεκτροδότησης.
Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες. Ο συντονισμός κι η αλληλοενημέρωση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Δεν θα τους αφήσουμε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

– ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
– ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
– ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
                                                                                              Πολίτες Ενάντια στα Χαράτσια Άρτας

 

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: