Πρώτη νίκη στον αγώνα εναντίον των χαρατσιών στην Άρτα!

Σήμερα  Παρασκευή 27-1-2012 και ώρα 12 μ, το  Μονομελές  Πρωτοδικείο Άρτας  εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης στα ακίνητα των αιτούντων συμπολιτών μας, που με την από 26-1-2012 αίτησή τους (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) στρέφονται κατά της ΔΕΗ για το άδικο, παράνομο και αντισυνταγματικό χαράτσι. Πράγμα που σημαίνει, ότι η ΔΕΗ απαγορεύεται να κόψει το ρεύμα στους συγκεκριμένους  πολίτες, μέχρις ότου εκδικασθούν στο παραπάνω  Δικαστήριο τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ, η εκδίκαση των οποίων προσδιορίστηκε για τις  17-2-2012.
Το γεγονός αυτό, συνδεόμενο με το ότι οι συγκεκριμένοι πολίτες που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη (μία δικηγόρος, μία  συμβολαιογράφος και ένας  λογιστής), δεν ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά ευθέως βάλουν με την αίτησή τους αυτή κατά της αντισυνταγματικότητας και της κοινωνικής αδικίας του χαρατσιού, ενισχύει την πεποίθησή μας και την αγωνιστική μας διάθεση ότι το κίνημα κατά του χαρατσιού αυτού, θα είναι νικηφόρο!
Καλούμε τους πολίτες της Άρτας να αντισταθούν και μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ.
Καλούμε συλλογικότητες, όπως σωματεία, επαγγελματικούς συλλόγους, συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες  αυτοοργάνωσης  πολιτών,  να ενημερώσουν για τους πρακτικούς τρόπους αντίστασης  στο χαράτσι  και να πάρουν πρωτοβουλίες για δυναμικές κινητοποιήσεις και δράσεις, έτσι ώστε κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ρεύμα, κανένας συμπολίτης μας να μην μείνει στο σκοτάδι!
Υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά από τις 10 έως 12 πμ στα γραφεία του πρώην ΣΕΣ (δίπλα στην πλατεία Αγ. Δημητρίου) και στο τηλ. 2681074652, θα δίνονται πληροφορίες και θα συλλέγονται τα δικαιολογητικά για την  αποστολή μαζικών εξωδίκων  κατά της ΔΕΗ, αφού προηγουμένως πληρωθεί ο λογαριασμός του ρεύματος  μετά των νομίμων τελών, πλην του χαρατσιού.

Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!   

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: