Ραντεβού στη ΔΕΗ για το «χαράτσι» από το Δήμο Παλαμά Καρδίτσας

«Ραντεβού» στη ΔΕΗ δίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, όπου θα παραδώσει τις 500 αιτήσεις δημοτών του Παλαμά, που πλήρωσαν την αξία του ρεύματος, αλλά δεν δέχονται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων (γνωστό ως «χαράτσι της ΔΕΗ»).

Η Επιτροπή καλεί τους Παλαμιώτες να συγκεντρωθούν την Τετάρτη στις 10πμ, στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καρδίτσα, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους με την επιβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ, που είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και οδηγεί πολλά νοικοκυριά σε απόγνωση, και απαιτώντας από τη ΔΕΗ να μην κόψει το ρεύμα σε κανένα σπίτι.

Η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, συστάθηκε στο δήμο Παλαμά με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου και τη στήριξη της δημοτικής Αρχής, μετά από απόφαση λαϊκής συνέλευσης που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στη συνέχεια, κάλεσε τους καταναλωτές ρεύματος να πληρώσουν μόνο το ρεύμα σε αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ) και ακολούθως να συγκεντρώσουν φωτοτυπίες της απόδειξης του ΑΤΜ, του αποκόμματος του λογαριασμού της ΔΕΗ και της αστυνομικής τους ταυτότητας και να τα προσκομίσουν στην Επιτροπή, όπου θα συμπληρώσουν την αίτηση προς τη ΔΕΗ ότι πλήρωσαν την  κατανάλωση ρεύματος και ζητούν να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Αυτά τα δικαιολογητικά, που συγκέντρωσε μέχρι τώρα η Επιτροπή και αφορούν συνολικά περί τους 500 καταναλωτές δημότες Παλαμά, θα παραδοθούν την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καρδίτσα. Θα ακολουθήσει εξώδικο προς τη ΔΕΗ, που θα αποσταλεί με δικαστικό κλητήρα, με το οποίο θα ζητείται η μη διακοπή ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά που δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» αλλά εξόφλησαν το ρεύμα και τα υπόλοιπα πάγια.

 Όπως ανακοινώνεται, η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, στο δήμο Παλαμά, θα συνεχίσει να λειτουργεί  μέχρι την κατάργηση του χαρατσιού. Θα συγκεντρώνει τις αιτήσεις των καταναλωτών δημοτών που δεν θέλουν ή αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι: Κάθε πρωί (10-12πμ), στο γραφείο της δημοτικής κοινότητας Παλαμά, δίπλα στην είσοδο του δημαρχείου και κάθε βράδυ (6-8μμ) στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά.

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: