Γραφείο στο Δήμο Βέροιας για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Είναι αλήθεια πως τα αποτελέσματα που έχουν την δυνατότητα να φέρουν οι κοινωνικοί αγώνες όχι μόνο αλλάζουν τις ζωές μας προς το καλύτερο αλλά δίνουν και την αναγκαία ψυχολογική στήριξη, το κουράγιο, για την συνέχεια και τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Οι πολίτες του Δήμου Βέροιας, με τους αγώνες τους πέτυχαν ακόμη μια μικρή αλλά σημαντική νίκη.

Οι αγανακτισμένοι της πλατείας  Βέροιας μετά την επιτυχή  κατάληψη της ΔΕΗ για μη πληρωμή του χαρατσιού, το μάζεμα 1500 υπογραφών ενάντια στο χαράτσι, πέτυχαν στις 16/11 την πρώτη τους σημαντική νίκη, το  Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας να υιοθετήση το ψήφισμα των Αγανακτισμένων της πλατείας για το χαράτσι της  ΔΕΗ ,  με την υπ’  αρ. 733/2011 απόφαση του.

Από τις 16/11 με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις και πιέσεις  οι αγανακτισμένοι κατάφεραν να εφαρμοστεί η απόφαση και στις 4/1 να οριστεί από το Δήμο γραφείο, στον όροφο του Δημαρχείου με πρωτόκολλο  και υπάλληλο, το οποίο θα παραλαμβάνει τα αποδεικτικά  πληρωμής του ρεύματος και των δημοτικών τελών πλην του χαρατσιού από τις τράπεζες για να τα καταθέσει με εξώδικο στην ΔΕΗ με το οποίο θα ζητά τη μη διακοπή της ηλεκτροδότησης αφού ο πελάτης της κάλυψε τις υποχρεώσεις του προς την εταιρία .

Το γραφείο θα αρχίσει την λειτουργία του από την Δευτέρα 9/1/2012 και ώρα  7,30 π.μ.-2,30 μ.μ.

πηγή: http://www.alterthess.gr

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: