Πρακτικά συνέλευσης Δι.Κ.Α Εξαρχείων Νεάπολης 13/12

Στην τελευταία μας συνάντηση αποφασίσαμε, ότι σε πρώτη φάση πρέπει να επικεντρωθούμε στην οργάνωση της άρνησης πληρωμής του χαρατσιού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε νέα συνάντηση την Τρίτη 20/12 στις 18.30 στην Τσαμαδού 15. Θα έχει προηγηθεί εξόρμηση το Σάββατο 17/12 στις 12.00 στην Λαϊκή Aγορά (ραντεβού στο περίπτερο) και στις γειτονιές των Εξαρχείων – Νεάπολης με καινούργια προκήρυξη- αφισσάκι που θα περιγράφει τους άξονες της νέας συνάντησης.

Αυτοί οι άξονες είναι:

1)     Οργανώνουμε την κοινωνική αντίσταση και αλληλεγγύη μας

2)      Μαζεύουμε τους πληρωμένους λογαριασμούς (χωρίς το χαράτσι) και τις αποδείξεις για να καταθέσουμε ομαδικό εξώδικο (θα υπάρχει δικηγόρος που συμμετέχει στην δικτύωση)

3)     Κουβεντιάζουμε πως θα οργανώσουμε το σταμάτημα των συνεργείων που θα έρθουν να κόψουν το ρεύμα, αλλά και κάποιες παρεμβάσεις- διαμαρτυρίες  στα γραφεία των εργολάβων

4)     Οργανώνουμε την δικιά μας «τεχνική υπηρεσία» για την επανασύνδεση του ρεύματος στα σπίτια που έχει κοπεί είτε λόγο χαρατσιού, είτε λόγο αδυναμίας πληρωμής της ΔΕΗ.

Επίσης κουβεντιάσαμε σε σχέση με την μόνιμη στέγαση του Δι Κ.Α. Εξαρχείων- Νεάπολης στην κατάληψη της Τσαμαδού 15 και ότι σιγά σιγά θα πρέπει να δούμε και άλλα πεδία δράσης και παρέμβασης πέρα από το θέμα του χαρατσιού.
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: