Παρέμβαση στον Βόλο

Μετά από κάλεσμα των πολιτών ενάντια στα χαράτσια και με την συμμετοχή και της κίνησης δεν πληρώνω καθώς και αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 29 Νοέμβρη ξεκινώντας από το παλιό δημαρχείο.
Με συνθήματα ενάντια στα χαράτσια και την συνολική αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΕΕ και του ΔΝΤ, με μοίρασμα υλικού στους πολίτες, η πορεία είχε αρκετή ζωντάνια και μετέφερε ένα αγωνιστικό μήνυμα αντίστασης και άρνησης πληρωμής των χαρατσιών.
Σίγουρα ο κόσμος θα μπορούσε να είναι περισσότερος άν είχαμε καλύτερη προετοιμασία και περισσότερες διαθεσιμότητες στην προπαγάνδιση, περισσότερη συνεννόηση και συντονισμό.
Προχωράμε και ελπίζουμε όλα τα παραπάνω προβλήματα να τα λύσουμε στην πορεία. Έτσι σε συζήτηση που έγινε μετά το τέλος της πορείας αποφασίστηκε παρέμβαση την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στις 6μμ στον Αγ. Νικόλαο με στόχο να δημιουργηθούν πιό μαζικοί όροι στον αγώνα για τήν κατάργηση των χαρατσιών και να δημιουργηθούν και άλλες συνελεύσεις τόσο στον Βόλο όσο και σε γειτονιές.
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: